Publicat de: victorjosu | noiembrie 18, 2008

A inceput sezonul de iarna, Urs-ul e primul.

Campion la Levi

Jean-Baptist Grange: Campion la Levie

Urs Imboden,nascut si format ca sportiv in Elvetia, a inceput cel de al doilea  sau sezon competitional in care participa sub culorile Moldovei. .Primind cetatania Moldovei s-ar parea ca mica noastra Tarisoara i-a facut o favoare elvetianului intru-cit el nu mai avea loc in reprezentativa Elvetiei.In acest context raminerea s-a in elita skiului alpin se datoreaza mai mult sau mai putin pe linga profesionalismului sau si Republicii Moldova.

Insa „Moldoveanul” Urs Imboden ne-a intors in zecit aceasta favoare,cind la Campionatul Mondial din 2008 ,la proba de Slalom, a terminat competitia pe locul 11.Este un rezultat care nu cred ca va putea fi egalat in urmatorii 10 sau chiar 20 de ani, tinind cont de traditia skiului alpin in Republica Moldova.
In acest sezon Imboden deja a reusit sa ocupe de doua ori locul 1 si cite o data locurile 2 si 3 in concursurile ce se desfasoara sub patronajul Fis-Race in Asia.Din pacate duminica 16 noiembrie in prima etapa a Cupei Mondiale Urs-ul Imboden al nostru a abandonat in prima mansa in proba sa favorita de slalom.Concursul desfasurat la Levi in Finlanda a avut pe podiumul sau pe: 1.J-B Grange (Fra); 2.Bode Miller (USA); 3.Mario Matt (Aus).


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: