Publicat de: victorjosu | noiembrie 18, 2008

Balada: Ciinii care latra nu musca

ciinii cu coada intre picioare

ciinii cu coada intre picioare

Mare vilva mare in Bucuresti.Repede s-a raspindit vestea in toata tara:Cum ca in inima capitalei pe Stefan cel Mare intr-o groapa se adunase niste ciini rosii si latrau de vuia tot tinutul Tarii Romanesti. Si venise in Groapa si televiziunea si radioul ca nimeni sa nu scape show-ul ce se anunta acolo.

Cica urma sa li se arunce o bucata de pine adusa de la Nion si aceasta haita trebuia sa si-o imparta . Si cum erau niste ciini iscusiti , cu cerul gurii negru si flaminzi dupa Gloria celor ce se infruptau din faina europeana mare harmalaie s-a adunat sa-i vada.

Cind li s-a aruncat piinea se incepuse un latrat asurzitor si ciini Rosii,mult laudati, incepus a se invirti in jurul ei .Dar mare dilemma: cine sa muste primul. Unu cu porecla de Brat-hamu cica musc eu ca sunt umblat prin bazare si ar avea rautatea turceasca si eleganta frantuzeasca. Altul cu nasul negru cica musca el ca e adus din Africa si ca ar fi mai flamind.Al treilea musc eu ca port banderola si-s mai batrin pe aici.Si asa toti hamaiau si se sfadiau care sa muste: care ar fi cu coltii mai ascutiti,care mai tinar si dornic de afirmare,care adusi pe bani mai multi, unul mai hitru, ca pisica, statea de sase si cu voce ragusita ca nu-l auzea le tot latra sa-i lase si lui ceva.. si toti latrau petru asi impune argumentele sale in dorinta piinii europone si gloriei ce i-o aduce celui ce musca din ea.Sus pe o movila de gunoi stateau si-i urmareau niste javre de rasa,unul din ei chiar dansa si-i ziceau Shakira-ham-ham,iar altul atit de intelligent incit putea fuma si chiar scotea fum pe nari. Dar cind colo apare un iepuras cu urechiusile verzui si ochi portocalii cu iz olandez si cit ciinii se sfadiau cine musca primul acesta incet-incet a tiriit bucata de pine si-a luato pe toata lui.

Cind se obosise ciini de latrat peste vre-o 90 de minute isi dadu seama ca piinea nu mai ei ,dar cind mai adia cite un vint mai aducea cite un miros si lor li se parea ca e din piinea aceia europeana si tot continuau sa sare si sa muste din aerul din groapa,dar cind inghtiau ramineau doar cun noduri de aer in git.

Morala: Ciinii care latra nu musca!!!!!

Cupa UEFA Dinamo Bucuresti : NEC Naimeghen 0:1 (general)


Responses

  1. da….e buna..dar laudati prea mult esecurile si tindeti spre ridicol…….

  2. Boia.. nu sunt dinamovist, dar in general tin cu toate cluburile din Romania in Cupele Europene. Aceasta Balada e rodul Dezamagirii. Dinamo era echipa care a avut cel mai facil adversar.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: