Publicat de: victorjosu | decembrie 11, 2008

Liga Campionilor: Faza grupelor s-a incheiat

Trofeul la care viseaza fiecare jucator

Trofeul la care viseaza fiecare jucator

Dupa ce timp de trei luni 32 de echipe, participante in cea mai tare competitie intre cluburi, ne-au delectat cu emotie si suspans. ne-au aruncat de la agonie la extaz si de la extaz la agonie, dupa ce timp de 6 etape cei mai tehnici jucatori si cei mai iscusiti tacticieni s-au luptat intre ei, aseara s-a injumatatit numarul echipelor ce vor continua lupta pentru trofeu.Liga Campionilor este o competitie unde nu este loc de surprize sau intimplari si acest an ne-a demonstrat acest lucru. Astfel mai departe in optimi au trecut doar cei mai buni, echipele cu cel mai bun lot si cea mai buna conducere la nivel managerial. Ceia ce ne face sa asteptam cu nerabdare duelurile ce urmeaza. Amintesc ca din faza urmatoare meciurile sun eliminatorii.

Echipele calificate in optimi de pe primul loc sunt: AS Roma (Ita); Panatinaikos (Gre);  Barcelona (Sp); Liverlpool (Ang); Manchester United (Ang); Bayern Miunhen (Ger); Porto (Port);  Juventus(Ita).

Echipele calificate in optimi de pe locul doi sunt: Chelsea (Ang); Inter Milano (Ita); Sporting (Port); Atletico M (Spa); Villarreal (Spa); Lyon (Fra); Arsena (Ang);  Real Madrid (Spa)

Echpele de pe locul trei continua in Cupa UEFA : Bordeaux (Fra); Werder Bremen (Ger); Shakhtar (Ukr); Marseille (Fra); Alborg (Den); Fiorentina (Ita); Dinamo K (Ukr);  Zenit (Rus)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: