Publicat de: victorjosu | decembrie 14, 2008

Biatlonistii au iesit la vinatoare

_39001039_biathlon_300

La sfirsitul acestei saptamini mai multi  biatlonisti moldoveni au iesiti la vinatoare de rezultate.  Insa fiecare din ei cu scopuri diferite. Sportiva, cu cele mai bune rezultate care le-a avut Moldova in acest sport, Natalia Levchenkova alaturi de Elena Gorohova au facut deplasarea la Hochfilzen in Austria unde se desfasoara a doua etapa a cupei mondiale la biatlon.

In prima proba, cea de sprint 7,5 km, Levchenkova a reusit din nou un rezultat bun clasinduse la final pe locul 20 (cu o tinta ratata). Simbata in proba de urmarire in care sportivele pornesc la start dupa timpii de la proba de sprint (doar primii 60 de sportivi),  Levchenkova  a fost din nou extraordinara sosind la finis a 14-a. Sunt rezultate cu adevarat fantastice tinind cont ca participa alaturi de cele mai bune sportive din lume si tari cu traditie ca Germania, Norvegia si Rusia au cite 7 sportive la start. Cu aceste rezultate moldoveanca Natalia Levchenkova ocupa locul 12 la general cu 120 de puncte. Constanta din acest sezon face ca in clasamentul general in urma moldovencei sa se afle multe sportive ce au in palmares medalii la Campionate Mandiale si Jocuri Olimpice.

Elena Gorohova a terminat proba de sprint pe locul 114 din 114 de participante.

Duminica in Cupa Europei la Obertilliach vor lua startul in proba de sprint Sregiu Balan (a.n.1987), Sveatoslav Maliutin (a.n. 1992) si Victor Pinzaru (a.n.1992). La start vor fi 186 de sportivi. Iar in proba femenina va participa Alexandra Camenscic (a.n.1988). Cupa Europeana este esalonul doi din Biatlon.

Rezultatele in proba de sprint masculin: 186 de sportivi

119.Sergiu Balan (1-ratari); 129.Victor Pinzaru (4); 171. Sveatoslav Maliutin (3)

Proba femenina de sprint: 96 de sportive

75. Alexandra Camenscic (7-ratari)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: