Publicat de: victorjosu | decembrie 23, 2008

Ski-Alpin: Primele puncte din Istorie !!!

Urs Imboden ne scrie Istoria!!!

Primele puncte din Istorie in Cupa Mondiala pentru Moldova

Primele puncte din Istorie in Cupa Mondiala pentru Moldova

Ex elvetianul Urs Imboden, care de doi ani participa subt culorile Republicii Moldova, a reusit ieri un rezultat exceptional in Cupa Mondiala de ski-alpin. La Alta  Badia in Italia schiorul moldovean a ocupat locul 28 in proba de slalom.Imboden este un specialist al acestei probe si din toate disciplinele ski-ului alpin alege sa participe doar in slalom. Daca pina acum „Urs-ul” nostru reusea doar rezultate notabile in Cupa Europei atunci la Alta Badia s-a inregistrat un moment isoric pentru Moldova, intru-cit Imboden a reusit sa termine cursa pe pozitia a 28 ceia ce i-a adus 3 puncte in clasamentul Cupei Mondiale si implicit primele 3 puncte din isorie pentru ski-ul alpin din Republica Moldova.
Schiorul moldovean a terminat prima mansa pe locul 30 din 74 de sportivi.Acest rezultat i-a asigurat dreptul de a participa in mansa a doua si a obtine si puncte in clasamentul  general.In mansa a doua Imboden a avut cel de-al 20-lea timp, dar intru-cit timpii celor doua manse se cumuleaza, el a reusit in final sa ocupe locul 28. Victoria in aceasta cursa i-a revenit croatului Ivica Kostelic urmat de J-B Grange (Fra) si B.Raich (Aus).
urs-imboden1In acest sezon Urs Imboden a mai reusit performante notabile sin Cupa Europei: locul 13 la Pozza (Ita), locul 20 la Obereggen (Ita) si locul 23 la Reiteralm (Aus).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: