Publicat de: victorjosu | ianuarie 15, 2009

Amical cu Armenia ?!

Echipa nationala a Moldovei va disputa un meci amical in compania selectionatei Armeniei. Partida se va juca pe 12 august la Erevan.

Cele doua reprezentative s-au intalnit pana acum in 3 meciuri amicale. Doua jocuri s-au incheiat la egalitate (0-0 la Erevan in anul 1992 si 2-2 la Tiraspol in anul 2008), iar in cadrul turneului international din Cipru, armenii au obtinut victorie cu scorul 2-1 in prelungiri (anul 2000).

Pavel Ciobanu (Presedintele FMF)

Pavel Ciobanu (Presedintele FMF)

Meciurile amicale sunt benefice  in perspectiva meciurilor oficiale. Insa pentru a creste nivelul Nationalei e nevoie sa intilnim adversari de clasa de la care sa putem invata ceva. In acest context ramine sa vedem ce avantaje ne poate aduce aceasta intilnire pentru ca dezavantajele sunt evidente: o deplasare obositoare la Erevan unde in luna August sunt niste calduri insuportabile. Se pare ca aceasta partida ne poate face mai mult rau decit bine. Atunci domnule Ciobanu se iveste o intrebare. – Din ce considerente se alege un adversar si care sunt imprejurarile unui meci amical ? Un amical  se programeaza si urmeaza sa aduca doar lucruri pozitive pentru echipa. Ma mir cum de nu ati aranjat in februarie un amical la Rekiavik.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: