Publicat de: victorjosu | ianuarie 16, 2009

Biatlon : Moldova cu 9 sportivi in Cupa Europei !

In aceasta saptamina Republica Moldova s-a aliniat la startul etapei de la Nove Mesto (Ceh.) din Cupa Europei la Biatlon cu 9 sportivi. Chiar daca rezultatele lor sunt modeste inbucurator este faptul ca acesti sportivi cu exceptia Elenei Gorohova sunt foarte tineri, nascuti in 1990-93. Sunt practic inca juniori si desa is icearca puterile intr-o competitie atit de importanta.

Nu putem decit sa felicitam federatia nationala de biatlon pentru curajul de ai arunca in lupta. E clar ca lucrurile aici merg destul de bine daca au potenta financiara de a face deplasarea atitor sportivi si ai inzestra  cu echipamentul necesar.

Sa speram ca tinerii nostri biatlonisti vor creste de la etapa la etapa  si in citiva ani vor deveni niste sportivi cu care sa ne putem mindri cu adevarat , doar atunci vom putea spune ca  investitia care se face in ei acum a dat roade.

1992

V.Pinzaru 11:2:1992

Sprint masculin: Locul77.V.Pinzaru(2+2); 83.S.Balan (2+2); 117.S.Maliutin(1+3); 118.B.Onorei(2+3) : La start au fost 120 de sportivi.

Sprint femenin:Locul 42.E.Gorohova (2+1);  50.A.Camenscic(2+3); 70.I.Cristea(2+1); 71.D.Ciobanu(3+2); 72.A.Samson(1+1); 73.M.Macari(2+4).   La start au fost 76 de sportive

Cupa Mondiala: Natalia Levchenkova a ocupat pozitia a 20-a in proba de sprint fiind din nou perfecta in poligon. Duminica in proba de urmarie va pleca de pe pozitia a 20-a cu o intarziere de 1.28 sec fata de M.Neuner. La start au fost 109 sportive.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: